Slumpad post: Regn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Joel på jobbet

| 2008-12-09, 22:00

En gång per månad lite drygt så kommer Joel och besöker jobbet (John besöker då kiropraktorn) och vi passar sen på att äta lunch på stan alla tre.

Framtiden är utstakad?

Framtiden är utstakad?

Joel gillar att utforska kontoret. Idag testade han ett tangentbord och hittade en skrubb med en korg med påskägg i (tomma). De var jättespännande. Jag var lite rolig och satte en halva på mitt huvud. Den fick jag sen inte ta av utan skulle ha kvar på huvudet. Dock lockade något annat helt plötsligt och han glömde bort påskäggen och min huvudbonad åkte tillbaka in i skrubben. Givetvis hittade han till grytskåpet och gjorde en mindre inventering.

John dökupp och hungriga begav vi oss till Ringen för att äta Sushi. Idag bad jag om några risbollar till Joel och de fick vi minsann gratis 🙂 (inte som på hem och villamässan där vi kunde få 3 stycken för 25 spänn eller vad det var). Joel blev mycket förtjust och vägrade såklart äta den medhavda barnmaten – men ris är det väl många barn som lever på?2 kommentarer to “Joel på jobbet”

  1. sandra says:

    En blivande datanörd???? 😛 …synd att han glömde bort påskägget…hade varit ball om du hade haft det på dig när ni gick till restaurangen :mrgreen:

  2. Sue says:

    Visst hade det! Det var ett blått i glansigt papper med en stor rosett på…

Kommentera