Slumpad post: Fyrtiotvå tusen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Duka bordet

| 2008-12-21, 13:48

Idag när vi höll på och fixade lunch så tänkte jag testa lite hur mycket Joel förstår så jag gav honom en tallrik och sa:

Kan du sätta den på pappas plats?

Joel tog den och gick till Johns plats och ställde tallriken. Sen satte han ut övriga tallrikar, glas och bestick efter att ha fått dem en och en av mig med direktiv om vem som skulle ha dem.
Blev lite överraskad måste jag säga.6 kommentarer to “Duka bordet”

 1. Niklas says:

  När jag jobbade på dagis en gång i tiden roade jag mig också ibland med att testa hur mycket de minsta små kunde. När det var dags för lunch satte jag alla barn i soffan i lekrummet och meddelade att jag tänkte hålla upp lappar med deras namn på. Den som såg sitt namn fick gå till matrummet. Det som förvånade mig var inte bara att alla – även tvååringarna – kände igen sitt eget namn, utan de kände också igen varandras namn och samtliga tittade uppfordrande på det barn vars namn just visats. Fascinerande tyckte jag då!
  God jul på er. /Lena

 2. Sue says:

  Ah häftigt! Barn är sanslöst mycket smartare än man tror! :mrgreen:

 3. sandra says:

  Visst e de smarta! 😛

  ps nu vet jag varför ni hade gula tröjor på er på lussebullsbaket…..Tack för det fina julkortet!…vi är lika dåliga som alla andra år…dvs oooupss inga julkort sända i år heller 😳

 4. kjellis says:

  Har du provat samma med John?

 5. Sue says:

  Har du provat samma med John?

  Hahaha! Får testa under julen kanske?

 6. Sue says:

  dvs oooupss inga julkort sända i år heller

  Äh du är ju så extremt duktig på att ha bilder på din blogg så vi är helnöjda 🙂

Kommentera