Slumpad post: Vad betyder orden?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sjunkit

| 2009-03-16, 8:58

Senaste veckan har flera personer kommenterat att magen har sjunkit och i helgen har jag oxå tänkt på det. Inser även att jag inte har lika mycket andnöd längre utan bara är flåsig, så det stämmer nog. Veckorna rusar iväg (v 36 nu) och det är visst nu någon gång det ska bli så.

Har sju inplanerade arbetsdagar kvar och det är skönt att ha jobbet att fokusera på än så länge.  Vilar nästan mer på jobbet än hemma även om man inte kan sova mitt på dagen.2 kommentarer to “Sjunkit”

  1. Louise says:

    Skönt! Jag ser fram emot att min mage också ska sjunka. Jag är i vecka 35 nu och tycker det är stort o tungt just nu.

  2. Sue says:

    Jo, vet hur det känns! Andningen gjorde skillnad nu när den sjunkit vilket är mycket skönt.

Kommentera