Slumpad post: Aroniatiden är här
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Oj vad pinsamt”

| 2009-03-17, 12:23

Min lite pyssliga ådra har genom åren gjort att jag testat tidningen “Allt om handarbete” och eftersom man finns i deras databas så ringer de ibland och kommer med nya erbjudanden – och påpekar att de nu lyssnat på läsarna och förbättrat. Så jag testar, men kommer alltid fram till att de inte har de saker jag vill pyssla med och säger upp prenumerationen.

Likadant denna gången. Med sista tidningen fick jag ett inbetaltningskort för ett kvartal så jag gjorde en notering och la i en särskild hög för att ha koll. En månad gick och så damp det ner en påminnelse igår, på en räkning jag inte fått.

Så idag när Joel somnat ringde jag deras kundtjänst (tog nog bara ca 20 minuter i kön…) och förklarade mitt ärende varpå kvinnan utbrister lite tyst:

Oj vad pinsamt. Nu vill jag gå hem.

Hon förklarar att det avslutningsbrev jag borde fått i februari skrevs ut igår och min påminnelse 13 mars, dvs i fel ordning. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt och frågade om jag betalar på nätet för då kunde jag få uppgifterna och betala direkt – det nummer jag inte betalt.Kommentera