Slumpad post: Utefrukost i vinterväder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Solkläder

| 2009-06-29, 13:23

Joel i solkläderVi hoppas såklart på en toppensommar då vi båda är hemma till 1 september och därför har vi köpt solkläder till Joel.

Just nu är det ju dundersommar så de testas hårt dessa dagar. Joel gillar tröjan och kepsen skarpt som tur är och har dem alltid på sig i solen.

Läste i Vi föräldrar som testat solkläder att alla inte håller måttet. Läskigt!

Tyvärr hade de inte med vårt märke så jag vet inte hur bra tröjan är. Dock kan man väl anse att vi har testat den nu eftersom Joel inte blivit bränd.4 kommentarer to “Solkläder”

 1. sandra says:

  Bra grejer! Har sett när vi varit utomlands att JÄTTEMÅNGA kör med sådana kläder och hattar på sina små barn…både i och utanför poolen 🙂 Verkar superbra tycker jag….att bränna sig är INTE kul.

 2. Sue says:

  Nej det har man själv gjort så det räcker…

 3. Louise says:

  Usch ja, solen är riktigt jobbig tycker jag som är rädd att min ljusa och min rödhårige son ärvt min dåliga solhy. Vi köpte en gul soltröja och jag tycker den verkar vara bra. Men som tur är har vi skugga på uteplatsen så det går lätt att undvika när vi är hemma.

  Jag har alltid ett lager solskydd 50 på Linus också och tror det funkar. Andra gången vi var på Maldiverna körde vi nämligen med skydd 30 i två veckor och vi klarade oss helt utan att bränna oss och jag tycker Linus händer och fötter ser ut att klara sig bra.

 4. Sue says:

  Skugga är bra! Vi kör oxå solskydd på Joel eftersom tröjan inte täcker armarna och händerna. Smörjer in på morgonen och sen efter att han vaknat på eftermiddagen. Än så länge har det funkat 🙂

Kommentera