Slumpad post: Koll på augusti
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra service

| 2009-07-24, 13:25

I början av veckan stack jag till ICA Maxi i Nacka och handlade. Lite kul att byta butik plus att de har Järna mjölken som vi gillar. Träffade på vår kiropraktor med familj och passade på att handla lite av varje i lugn och ro eftersom övriga familjen var hemma.

Väl hemma kollade jag kvittot som alltid. Hittade att de missat en reaprodukt (badgrodor) som kostade 50 spänn istället för 25 som det stått… Sen kostade blöjorna mer än jag tänkt eftersom det stod lite dåligt utmärkt att det bara var två totalt som man fick för 95 pix och jag köpte tre paket. De drog dessutom av den billigaste så det gjorde typ 25 spänn.

Alltid lika irriterande att inse fel när man kommit hem. Nåja, jag fick ju bra service när liknande hände på coop, så jag mejlade till dem. Idag ringde butikschefen upp och tackade för mejlet och ursäktade att det tagit några dagar. Jag hade haft helt rätt vad gällde badgrodorna plus att de hade något som hette “25-kronan” (man får 25 kr om man hittar en felmärkt vara), och han höll med om att blöjorna kunde märkas lite bättre – och jag skulle få den dyraste på rabatten istället. Det var bara att mejla kontonummer så kommer pengarna. Suverän service tycker jag!En kommentar to “Bra service”

  1. Sue says:

    Igår kom det in 89 kr ifrån dem 🙂

Kommentera