Slumpad post: Raffes och våra utmaningar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stor gunga

| 2009-07-24, 20:07

Idag trotsade vi vädret. Jag och Joel knallade runt lite utan mål och hamnade på en ny lekplats. Där hade de bara stora Joel på stor gungagungor och det har vi inte testat tidigare. Joel satt hur bra som helst och kunde till och med ta lite fart själv – han gjorde åtminstone rätt rörelse med kroppen.

Jag fick inte stå brevid utan skulle gunga på gungan brevid. När han var klar hoppade han själv ner i mitten helt utan större problem – något överraskad blev jag måste jag erkänna.2 kommentarer to “Stor gunga”

  1. Louise says:

    Oj vilken kille! Det är mera än Linus kan/vi vågar 🙂 Den enda gången jag testat utan att ha honom i knät ramlade han av. Men det händer så mycket hela tiden så nu kanske han är stadigare.

  2. Sue says:

    Det har hänt massor med Joels balans senaste månaden tycker jag. O han brukar sällan våga hoppa…

Kommentera