Slumpad post: En ny beställning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Knack knack

| 2009-12-01, 7:44

Simon har numera full koll på sin napp. Han stoppar in den utan problem och kan även ta ut den. Vi gör som med Joel att vi ber honom ta ut nappen när vi matar honom. Har han nappen i närheten så stoppar han nämligen gärna in den även när han äter. Om den är kvar när skeden kommer brukar jag knacka på nappen med skeden och säga

Knack knack. Nu får du ta ut nappen Simon.

Igår kväll satt Joel och åt yoghurt till kvällis. Helt plötsligt stoppar han in nappen, för skeden till nappen och knackar med den samtidigt som han mumlar knack knack (dock svårt att säga med napp i munnen). Sen tittar han lurigt på oss och vi garvar naturligtvis.2 kommentarer to “Knack knack”

  1. Louise says:

    Skoj! Vi har ju inte någon erfarenhet av napp, men det är säkert praktiskt ibland kan jag tro.

  2. Sue says:

    Mycket praktiskt 🙂 Fast det är inte alltid det funkar och det lär väl blir bök när den ska bort…

Kommentera