Slumpad post: Där!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dish dish

| 2010-01-16, 22:38

Det har varit kallt och vi har varit sjuka så vi har mest hållit oss hemma, men idag var det dax för mig och Joel att ta göra en utflykt tillsammans. Vi packade ner lite saker i väskan och tog bussen till tunnelbanan. Vi hade inte något bestämt mål utan bara att göra det vi hade lust med.

Efter ett tag insåg jag att Joel sa “dish dish”  rätt ofta och att det var tunnelbanan han menade. Han härmar och upprepar det mesta man säger nu så jag pratade om allt möjligt vi såg.

Tänk att det kan kännas så annorlunda att åka turen jag åkt till jobbet i ett par år nu. När Joel är med ser jag det mer ur hans perspektiv och då blir det helt plötsligt spännande!  Joel tyckte det var mycket spännande med det mesta idag. Att åka i tunnel där det är mörkt, att åka ut ur tunnel, att åka över bro och sen in i tunnel. Att gå av och på osv.

Efter spännande tågbyte på Gullmars åkte vi in till centralen, tog en milkshake och åt medhavd frukt, gick i lite affärer, köpte lördagsgodis och åkte hem igen. När vi klev av bussen hemma, blev Joel ledsen och sa “Mer buff”. Han ville helt enkelt fortsätta äventyret.Kommentera