Slumpad post: Julgodis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koden istället

| 2010-05-01, 20:48

Nu har jag fått ytterligare ett i-landsproblem vid datorn. Det förra, att text inte ersätts, finns kvar för jag har inte hittat någon lösning. Så plötsligt för någon vecka sen blev alla “fält” jag använder ombytta till koden istället. Så automatiska sidräkningar ser rätt skumma ut.

Har kollat lite granna om det går att ställa in men inte hittat något ännu. Jag kan markera ett i taget och välja “Toggle Fields” och då får jag tillbaka det beräknade värdet, men nästa gång jag öppnar dokumentet är det samma sak igen. Suck vad datorer kan strula!En kommentar to “Koden istället”

  1. Sue says:

    Alt + F9 fixade problemet för gott!! Måste har råkat komma åt det kortkommandot någon gång…

Kommentera