Slumpad post: Skinkstek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Massa teknik

| 2010-05-01, 13:46

Dagens runda i Sportypal

I morse blev det en tur med racercykeln, denna gången runt Drevviken. Det blåste och såg ut som regn men cykel är ju en utomhussport så det kändes inte som en anledning att stanna hemma.

Jag har fixat så jag sätter GPS mottagaren på styret med en gummisnodd, och där sitter även cykeldatorn och pulsklockan, så det känns som en hel instrumentbräda med siffror och blinkande lampor. Mysigt!

Jag har använt Nokia Sportstracker för GPS:en, men efter tips av cykelfantomen Niklas har jag börjat snegla på Sportypal också. Den är inte knuten till Nokia, så det lutar åt att använda den tjänsten istället.3 kommentarer to “Massa teknik”

  1. Niklas says:

    Jojjo, har väl alltid ansett mig vara en trendsetter 😆

  2. Niklas says:

    Kanske att jag kan ta med mig cykeln till Stockholm någon gång.

  3. John says:

    Ja! Det vore fränt!

Kommentera