Slumpad post: Houdini-rea
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på rundan

| 2010-05-01, 22:01

Min cykeldatorn sen år 2003 går inte att hitta så jag behöver en ny. Förra rundan hade jag ingen vilket var ok, men idag skulle jag ta en ny runda för jag skulle möta upp med Anna så John lånade ut sin GPS och telefon så nu finns rundan att beskåda på Sportypal. Fränt faktiskt 🙂

Det var kul med sällskap – förena nytta med nöje på något sätt. Vi hann prata och vi hann bli rejält trötta. Gårdagens cross kändes i låren även om jag fuskade då och endast gjorde 95 burpees istället för 125. Nu ska det bli en tradition med gemensam helgträning så att vi är i form till årets Tjejvättern.En kommentar to “Koll på rundan”

  1. Ida says:

    Hej!
    Kontakta gärna mig om du ser det här mejlet under söndagen!

Kommentera