Slumpad post: Lästa böcker 2009
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Connelly, Michael: Gatans lag

| 2010-05-05, 20:52

Förra boken kändes lite kort och hade kunnat målas ut mer, denna var lite tvärtom. Ibland lite väl långa beskrivningar från rättssalen. Kanske hade känts kortare om jag läst boken på kortare tid, nu har det dragit ut på tiden eftersom det varit sjuka barn.

Huvudperson denna gång är Haller (igen), och inte Bosch. Bosch var däremot med i boken men från Hallers perspektiv vilket var intressant och gav en annan bild av honom, och slutklämmen var riktigt överraskande.

Gillade boken, som inte var direkt förutsägbar och givetvis spännande. Dock måste jag säga att jag gillar böckerna med Bosch som huvudperson mer. Förra om honom verkade ju tyda på mer privat i kommande bok, men inte i denna iaf så jag får längta till nästa. Jag kommer dock att fortsätta läsa alla Connellys böcker för jag gillar dem 🙂4 kommentarer to “Connelly, Michael: Gatans lag”

 1. Camilla says:

  Jag har inte läst en enda, kanske dags att prova en om du rekommenderar dem! Vem vet, om vi nu köper vårt nya stora hus i Hedemora kanske jag kan få mig ett mini-bibliotek med en riktigt schysst läsfåtölj, hoppas hoppas…

 2. Sue says:

  Åh vad jag kommer att bli avis!! Får komma och njuta lite där ibland 🙂
  Läs dem i ordning bara för historien som går igenom alla böckerna är oxå värd att hänga med i.

 3. Camilla says:

  Vad bra, tack för tipset! Peter får ju vad han önskar allra mest, ett garage där han kan ha sin gocart att meka med osv. Då måste ju jag också få ett eget litet rum!

 4. Sue says:

  Ah, givetvis!

Kommentera