Slumpad post: Köttleverans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tunga lår

| 2010-05-05, 22:23

Idag var det dax att hoja igen och idag testade jag en ny runda. Vädret var perfekt om än något kyligt. Cirka tre mil blev det och jag snittade på 22 km/h. Där måste det bli bättre om jag ska nå mitt mål på Tjejvättern (under 4 timmar=snitt på 25 km/h).

Jag hoppas dock att dagens pass gav mycket för låren var grymt tunga hela passet. Mjölksyran var min kompis hela rundan och trösten var att det nog gav ganska mycket. Nu laddar jag för cross på fredag och cykling på söndag.4 kommentarer to “Tunga lår”

 1. Anna says:

  Jaså, du har satt mål nu…! 😀

 2. Sue says:

  Hehe, det hade jag nog gjort från början. Tidigare skulle jag under 3 timmar (då det var 9 mil) så då har jag ju egentligen en hel timme kvar till sista milen!
  Hur svårt kan det va? 🙄

 3. Anna says:

  Tja, vi får nog öva på klunga… 😯

 4. Sue says:

  Långa rundan på söndag? Träffas i sjöstan och sen älta och drevviken runt? Kanske kan landa på 5-6 mil hoppas jag 🙂

Kommentera