Slumpad post: Dricka i vattenskål
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hunnebostrand

| 2010-07-05, 22:42

På söndagen styrde vi kosan ännu längre västerut och denna gång ända till havet för besök i Hunnebostrand. Vägen dit är ganska krokig och när vi nådde Dingle så kräktes Simon helt plötsligt. Som tur var gick det enkelt att “åtgärda” för vi hade saker ganska redo då han gjort så en gång tidigare.

Ungefär i samma veva slutade det att regna och vädret blev bara bättre och soligare ju längre dagen led och avslutades i solgass.

Vi bjöds på lunch i huset som Anna och Peter med familj hyr några veckor och packade sen in barnen i diverse olika vagndon och gav oss iväg på promenad ner på byn. Åt glass och klättrade på klippor.

Sen var det dax att promenera tillbaka och vidare till Anse, Sten och Kalle med nytillskottet “pojke” som inte fått något namn ännu (kanske Bror, Knut, Erik eller Filip). Tänk vad de är små när de är så nya i världen!

Vi bjöds på fika och återigen var det himmelriket på jorden för Joel och Simon som lekte inne och ute och knappt hade tid att fika.

Middagen bjöd Anna och Peter på i sitt hus och den avnjöts utomhus men så lugn och stilla blev den inte eftersom det var fullt med barn och upptåg.

19:00 rullade vi iväg med bilen, 19:05 sov Simon och 19:10 sov Joel. De vaknade först när det var måndag och klockan var över 7.Kommentera