Slumpad post: Påskkaffe på morgonen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova på dagen, eller inte

| 2010-07-05, 22:57

Senaste månaden har Joel haft väldigt svårt att komma till ro på kvällarna. Vi har mest skyllt på ljusa kvällar men även funderat på om det kanske är dax att sluta sova på dagen.

Eftersom han blir väldigt trött vid lunch och gärna sover runt 2 timmar har vi tänkt att han nog behöver sova på dagen. Igår när vi var i Hunnebo så fick han bara en powernap på 10-15 minuter och slocknade sen som ett ljus i bilen för att sova till strax efter 7 imorse. Det fick oss att tänka att det nog är så att han sover för mycket på dagen.

Idag testade vi, och han fick inte sova på dagen. Vid middagen smög han iväg och efter en stund tittade vi till honom – han hade somnat i soffan. Han fick dock bara sova en kort stund tills vi väckte honom – mycket svårväckt var han.

På kvällen somnade han utan problem vid halv 8! Så nu antar vi att det är powernap på en kvart som gäller dagtid.Kommentera