Slumpad post: Sova i kläder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tala med återförsäljaren

| 2010-08-24, 13:30

Idag efter lunchen samlade jag kraft och ringde Anovo (som är HTC’s serviceställe) som jag hänvisades till igår.

Först fick jag säga ok på att samtalet kostade 19 kr (förvarnades igår) plus vanlig taxa. Sen kö en kvart. Sen fick jag prata med en snubbe där. Han sa samma sak som telenorservice. De tittar på felet (böjd kontakt”gaffel” i usbkontakten) och tittar i servicebulletinen som säger att det inte går på garantin. That’s it. Han undrade dock varför jag blivit hänvisad till honom för det är återförsäljaren som ska vara min kontaktperson och således får jag höra av mig till dem igen om jag inte är nöjd.

Sagt och gjort. Fick prata med nån kille ganska snabbt och sa att jag inte var nöjd med erbjudandet. Han hävdade samma som kollegan igår, och sa att om jag inte var nöjd så fick jag ringa till HTC. Han blev tystare när jag sagt att jag redan gjort det och blivit hänvisad tillbaka.

Eftersom jag fortfarande inte är nöjd så har jag nu namnet till han som är ansvarig för verkstan, och numret till växeln. Det blir samtal först imorgon tror jag. Då ska Örjan få visa om Telenorservice är något att ha eller inte!Kommentera