Slumpad post: Efterrätt på pizzadeg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Schulman, Alex: Bajsfesten

| 2010-09-19, 21:01

Tänk vad jag känner igen Charlie, Alex och Amanda från bloggen. Det är från bloggen som jag hade koll på att han skrev en barnbok och höll utkik efter den. Emma Adbåge har ritat och det är speciella bilder, hon har verkligen fångat Charlie i Nicki (som hon heter i boken).

Gillar dialogformen mellan Alex och Charlie (förlåt Nicki) och känner igen den ifrån bloggen.

Boken riktar sig till barn 3-6 år och det var så jag höjde på ögonbrynet vid något tillfälle (så van har man blivit vid tillrättalagt och rumsrent språk).  Joel hade lite svårt att hänga med i allt kändes det som men när vi kom till sidan för själva festen så tittade han och log en stund innan han verkade smälta vad det var som hände och började skratta högt!

När vi läst klart boken ville Joel absolut läsa den en gång till.

Dagen efter läste jag den för båda barnen och när vi kom till festsidan så gjorde jag höga pruttljud och båda barnen skrattade så de kiknade och gjorde även de pruttljud. Det lär defintivit vara en bok som kommer att läsas fler gånger! Bajs går helt enkelt hem hos barn 🙂

De får dock ta och uppdatera baksidetexten för det är nu flera månader sen Alex la ner sin blogg om sin Charlie.Kommentera