Slumpad post: Vid årsskiftet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vänner och samfällighet

| 2010-10-03, 12:10

Insåg när jag publicerat gårdagens post om hobbies att jag missat två saker.

Samfälligheten. I samfälligheten har jag under snart fyra år suttit med i styrelsen och givetvis har det tagit en del men någon hobby kan det knappast anses vara. Den perioden i mitt liv är dock över snart för jag har endast ett styrelsemöte kvar och sen några veckor till årsstämman där jag inte ställer upp för omval – har som sagt annat jag vill lägga min tid på!

Vänner. Vänner är givetvis enormt viktiga och under småbarnsår rätt svårt att få till. Särskilt när man inte bor brevid varandra. Som tur är har vi många vänner med barn i ungefär samma ålder vilket gör att många familjeaktiviteter går att kombinera med att träffa sina vänner. Det kan vara att vi åker och badar samtidigt, eller åker till fjällen samtidigt. Lite då och då äter vi även middag ihop med lite olika vänner även om såna tillställningar blir rätt livade 🙂 Bra är såklart oxå om ens vänner har samma hobbies som man själv för då kan de haka på såna aktiviteter 🙂Kommentera