Slumpad post: Höjt 10...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nunstedt, Carina: 12 steg till ett skönare mammaliv

| 2010-10-03, 19:30

Gillar den här typen av böcker, men faktiskt inte den här boken. Gillar man tidningen Mama så gillar man boken tror jag. Jag har dock gång på gång testat tidningen men aldrig identifierat mig i det de skriver. Så känns det med den här boken.

Boken är uppdelad i 12 områden och det är 3-4 personer som skriver. Har lite svårt att komma ihåg vem som är vem och då tappar jag den röda tråden för varje person. Detta trots en presentation i början av boken. Kanske är jag för trött?

Jag känner inte alls igen mig i det som de skriver. Jo såklart vissa saker, men själva grunden i vad de vill förmedla känns inte som jag.

Samtidigt har det varit ok läsning, det har gått fort att läsa och det är ändå lite småintressant att få kika in i andras vardagsliv. De bjuder väldigt på sig själva de som skriver. Men så peppande är det verkligen inte för mig.

Boken avslutas med att ett par kändisars familjeskapande listas, typ. Helt ointressant för mig även om jag läser. Känner snarare lite sorg för att man hänger ut kändisar så (inte bara i den här boken/tidningen såklart).2 kommentarer to “Nunstedt, Carina: 12 steg till ett skönare mammaliv”

  1. Camilla says:

    Jag har heller aldrig känt att Mama är tidningen för mig. Prenumererade ett tag, fick något erbjudande för ett antal år sedan, men jag tröttnade snabbt.

  2. Sue says:

    Jag tänker lite då och då när det kommer erbjudanden att nu kanske jag gillar den, men nä.

Kommentera