Slumpad post: Fyra användare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bamseteater

| 2010-11-03, 20:28

I söndags var det dax för mig och Joel att åka in till Intiman vid Odenplan för att gå på Bamseteater. Jag hittade det någon gång i augusti och så fick Joel det i födelsedagspresent.

Tunnelbaneturen in uppskattades av Joel och när vi åkte över Skanstullsbron pekade jag ner på alla båtar. Joel tittar ner och efter en stund:

– “Titta en gaffeltruck”, ropar Joel.
– “Ja titta” säger jag och lyckas till slut urskilja den bland alla båtar.

Vi kom fram till slut och köpte lite godis. Vi satt på fjärde raden så vi kom alldeles lagom nära och efter en stund släkte de ner och det hela började. Joel satt som trollbunden i en timme, själv hade jag lite svårt att ta det på allvar. Kanske delvis för att jag var galet trött och satt och nickade till ett tag i mörkret.

På hemvägen satt Joel och nästan somnade när jag läste Bamsetidning för honom.Kommentera