Slumpad post: Lära sig läsa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lucia på dagis

| 2010-12-15, 22:45

I måndags eftermiddag var det dax för luciafirande på dagis. Vi inledde på Simons avdelning. Dörren öppnades och barnen började trippa in. Helt plötsligt står Simon där och kikar in, ser lite misstänksam ut, får syn på John och trippar försiktigt fram och kryper upp i famnen. Sen satt han hos oss hela tiden.

Efter en kort fika så gick vi över till Joels avdelning alla tre och lyssnade på sången på storbarnsavdelningen. Det var mörkt och mysigt och förvånansvärt bra framträdande med tanke på antal barn, könsfördelning (inga fördomar här inte) och ålder.

Sen fika igen och lite prat med andra föräldrar och personal (både gammal och nuvarande).

Joel var förresten tomte och Simon pepparkaksgubbe – de fick “dresserna” i morgonens adventskalenderpaket.Kommentera