Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nerspolad napp

| 2011-04-02, 16:53

Simon har blivit nappgalen. Han vill inte bara ha en napp i munnen utan gärna minst två i sina händer oxå. Idag när jag duschade efter träningen så höll Simon mig sällskap och lekte med toasitsen, fällde upp och ner. Så spolade han ibland.

Helt plötsligt lägger han av ett illvrål och ropar, “Min napp!”. Jag tittar runt toaletten för han brukar låta så ibland när han tappar en napp. Men nu står han och tittar i toaletten. Jag tittar ner men ser inget, och då inser jag. Han har spolat ner nappen.

Jag frågar om så är fallet och han nickar med tårfyllda ögon. Helt otröstlig under en lång tid efteråt. Som tur är hade vi några extra nya nappar som vi kunde koka och ge honom som plåster på såren.

Misstänker att han inte kommer stoppa mer saker i toaletten…Kommentera