English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vin

| 2011-04-17, 23:16

I fredags var det vinlotteri på jobbet. Jag drog dock hem före själva dragningen men det kom strax meddelande på telefonen om att jag vunnit andra pris (det bästa egentligen för man går med vinst, får vin och slipper fixa nästa lotteri).

 

Fyra fina flaskor hade John med sig hem. Den första delade vi på redan på fredagkvällen eftersom vi hade finbesök av Per. Vi dricker väldigt sällan vin men åtminstone Joel har koll på att det är en vuxendryck.

Idag i sandlådan så fixade Joel lite mat och dryck åt mig i form av sand i diverse kärl. Han var noga med att jag skulle smaka.

– “Nej Simon, det är mammas mat” ropade han förtvivlat när Simon kom ut och ville leka med de saker jag fått.
– “Ingen fara Joel, det är ok för mig om han leker med dem”, förklarar jag.
Joel knallar bort till oss med lurig min.
– “Det är vin, och vin får bara mammor och pappor dricka” förklarar han bestämt.

Skrattade såklart och kunde inte annat än att förklara för Simon att han fick gå och hämta annan mat.2 kommentarer to “Vin”

  1. sandra says:

    Ha,ha,ha,ha…han är för cool!!! 😛

  2. Sue says:

    Hehe, ja han tänker och klurar en del inser man :mrgreen:

Kommentera