English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två beställningar = två porto?

| 2011-11-21, 22:04

Vi tar ju mycket bilder och det är roligt att använda dem till lite olika saker. Nyss var det två fotoböcker vi beställde och nu var det lite andra saker som skulle iväg. Dock en produkt som inte ifolor har utan bara postfoto. Gillade fler saker de hade så det blev fler produkter än jag tänkt mig och för en av dem var jag tvungen att ladda hem ett program och använda det istället för att göra det på webben.

Dock verkar jag inte kunna synka beställningarna. Väldigt märkligt tycker jag. Finns produkten på webben så finns den inte i programmet och tvärtom. Otroligt irriterande och det var nära att jag inte la den andra beställningen men jag gjorde det till slut och mejlade kundtjänst istället.

Blir spännande att se vad de svarar.En kommentar to “Två beställningar = två porto?”

  1. […] beställde ju lite saker från Postfoto häromdagen och klagade lite på dubbelt […]

Kommentera