Slumpad post: Blodpuddning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crossfit på egen hand

| 2012-02-07, 10:21

Eftersom jag verkligen verkligen gillar crossfit och sen mer än ett år tillbaka kör pass med folk på jobbet på fredagslunchen så kunde jag inte låta bli att nappa när Crossfit Nordic erbjöd workshop där man kunde lära sig mer.

Du kommer att lära dig teknik i de vanligaste övningarna inom CrossFit och varför de utförs som de gör. Du får lära dig varför CrossFit fungerar så bra och hur du ska göra för att det ska fungera för dig. Tuff träning, roligt tillsammans och väldigt lärorikt. Välkommen!

Nu håller jag tummarna för att jag håller mig frisk så jag kan nyttja helgen till fullo 🙂En kommentar to “Crossfit på egen hand”

  1. […] dess är det dock syfestival, workshop i crossfit, förarutbildning och crawlkursen hinner […]

Kommentera