Slumpad post: Hostar mycket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där kroppen

| 2012-05-04, 21:42

När nu nedre delen av ryggen är bra så har jag full fokus på övre. Det har varit ett antal nackspärrar senaste åren (2009, 2010, 2011) och sen i november har det varit ett konstant problem mer eller mindre. Det har dock manifesterat sig som domningar i armen.

Nu under en dryg månad så har jag gått till Carin två gånger i veckan (i princip). Vid något tillfälle förra veckan så sa hon att det är bra om det börjar göra ont i nacken och övre armen och domningarna försvinner. Snacka om att hon hade rätt.

Fokus på hållningen har jag haft men det har varit svårt för det har känts som om kroppen inte vet. Nu har mellanryggen landat och jag orkar helt plötsligt hålla ryggen rak utan att det känns konstigt. Istället känns det på samma  med nacke och huvud. Det, plus att det gjort jävulskt ont och kroppen inte velat slappna av.

Under två nätter denna vecka har jag inte lyckats hitta någon bra ställning utan sovit riktigt uselt. På gränsen för vad jag pallar faktiskt. Har pausat träningen sen i onsdags för att nu verkligen ge kroppen en ärlig chans att hitta rätt.

Idag var Cia på kontoret så jag passade på att låta henne knåda lite oxå och ikväll känns det aningens mer avslappnat, så jag hoppas natten blir bra.

De som lider av kronisk värk är mina hjältar just nu. Oj vad jag beundrar dem!En kommentar to “Den där kroppen”

Kommentera