Slumpad post: Vad vet du om Facebook?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

K-märkt smak

| 2012-05-28, 10:47

Genuint svenska middagsklassiker. Åh som jag önskat mig en sån här bok! Husmanskost det är grejer det och jag blir inte besviken av boken, tvärtom. Här kommer det att lagas mat!

Den är uppdelad i några områden, Fisk, Kött, Grönt, Soppor och Efterrätter och varje del inleds med en kort beskrivning av hur maten kommit och funnits i Sverige. Intressant!

Varje rätt inleds sen med en kort historik om hur den till exempel dykt upp här.

Här finns tex inlagd färsk gurka – något som min mormor alltid gjord. Rotmos är en annan favorit hos mig som givetvis finns här, precis som kalops. Ja det finns massor med gamla favoriter här. Själva recepten känns enkla att följa och man får flera tips om hur man kan kombinera rätten med annat.

En bra presentbok till barnfamiljer om man vill visa barnen lite klassisk svensk mat!Kommentera