English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spela mot okända

| 2012-09-18, 7:21

wordfeud har jag inte testat att spela mot okända för jag har alltid haft tillräckligt med “kända” personer att spela med. Inte heller på draw something har jag okända medspelare, där är det bara jag och John som skickar lite teckningar till varandra ibland.

songpop däremot så hade jag sån lust att spela i början att jag körde random massor. Några av dem har jag fortsatt spela med. Jag har även en halvkänd person där – en blogg som jag följer, hon ville ha fler att spela mot. Nu minns jag inte riktigt vilken blogg men vi spelar fortfarande.

Det är lite speciell känsla att spela mot en person som du inte vet något alls om. Ganska skumt faktiskt.

I början fanns det inte ens någon sätt att kommunicera med sina medspelare på songpop, vilket oxå var lite konstigt. Sen la de ganska nyligen till chatfunktion men det känns nästan konstigare – att chatta med någon som man inte vet något om.

Lite rolig tanke att det finns andra där ute som jag spelar mot men inte vet något om. Fast egentligen spelar det ju ingen roll  för det är ju låtarna man vill åt – att gissa på dem är superskoj och jag bryr mig inte så mycket om mot vem jag spelar eller hur det går. Jag vill gissa!!Kommentera