Slumpad post: Kampen om Billy
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya cyklar

| 2013-06-25, 20:19

För ett par veckor sen slutade Simon vilja ta springcykeln till förskolan. Han hävdade att han ville ha en med trampor istället. Han har fått prova Joels 16-tummare vid några tillfällen men inte riktigt klarat av det. Joel har dessutom pratat om att han vill ha en större.

Så igår gjorde vi slag i saken och stack till TCM i Tyresö efter middagen. Efter lite funderande och snack med en i personalen så blev det en 12-tum till Simon och en 20-tum till Joel. Egentligen är den för liten för Simon och den för stor för Joel men båda barnen var supernöjda när de testade.

Idag var det premiär till skateparken med cyklarna och det avlöpte mycket bra, tills precis på slutet då båda ramlade och slog sig lite.

Innan dess hade det testat att åka kana på bitar av en trasig skatebord de hittat.

Nya cyklarEn kommentar to “Nya cyklar”

  1. […] har varit väldigt nöjd med sin 12-tumscykel hela sommaren. Så i söndags var jag och Joel på kalas och när vi kom hem så ville Simon visa […]

Kommentera