English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åka bil

| 2013-11-25, 22:03

I torsdags eftermiddag styrde vi kosan till Ed och idag efter lunch åkte vi hem igen. Det innebär rätt många timmar i bil eftersom det är 45 mil enkel väg. Då Simon är bilsjuk så går det bort att titta på film. Han kan inte heller spela padda. Vi har lyssnat på lite ljudsagor vilket funkar ett tag. Plus lite byggande med plastfigurer.

Åka bilPå ditvägen sov han ganska mycket, och kräktes en kort lite vända. Idag ingen sömn, inget kräk. Det var lite tandagnisslan när vi närmade oss Arboga där vi körde middag på McD och sen tog jag över ratten för de sista 16 milen (eller vad det är därifrån).

Minns inte riktigt hur vi kom in på det men jag tror det var när jag fått frågan om vi var framme snart, och jag förklarat vilka samhällen vi skulle åka förbi och Simon frågade om vi inte skulle åka förbi kisset och bajset. Denna underbara ålder! (?).

Vi har iaf hittat på lite nya ställen när man närmar sig Stockholm (då vet man att vi snart är hemma). Inte så mogen humor men det gick hem rejält hos våra barn iaf och vi fnissade en hel del i bilen.

Först passerar man Fisbacken, då börjar det lukta lite illa, sen kommer man till Stjärtholmen (där fisarna då kommer ifrån) och så åker man in i Pruttmolnet, det följs sen av Bajstunneln (där man ska säga “Uäh”) och sen hålla andan i den sista lilla pruttkanalen, och sen åker man längs med kissfloden.

Vi får se om de själva minns detta nästa gång, men nu finns det ju på bloggen så vi kommer ihåg det iaf.Kommentera