Slumpad post: Astronauttröjor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På egen hand

| 2014-03-11, 21:22

2014-03-11 13.20.48Det märks att barnen blir större och vill göra saker själva. Som att ha nycklarna (kort) till rummet. Idag efter middagen så ville Simon gå i förväg och det fick han. Jag gav honom några minuters försprång – nyttig träning för oss oxå minsann.

Han är så nöjd när han kan klara saker själv så jag smög lite försiktigt sista biten så att jag inte skulle hinna ikapp för tidigt. Då såg jag hur han kämpade med dörren och insåg att han ju behövde sätta i nyckelkortet i en “ficka” för att ljusen skulle tändas och när dörren slog igen så blev det kolmörkt i rummet. Han var bara glad för hjälp med att hålla dörren uppe och klättrade upp på min pjäxa (ovanpå mina andra skor) så att han nådde upp att stoppa kortet i fickan.

För Joels del handlade det idag om att han klädde på sig lika snabbt som en iller och stack sen iväg, så när jag kom ut så var han redan halvvägs upp i backen med liften. Vilket han sen påpekade mycket nöjd.Kommentera