Slumpad post: CrossFit
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lek, bad och pizza

| 2014-07-01, 23:32

Ännu en rätt soft morgon. Jag och Simon tog en promenad med basketboll till en lekpark och John och Joel sparkade boll. Efter ett tag kom John på cykel och hängde med oss medan Joel hjälpte farmor duka för lunch.

Lagom till lunch dök nämligen kusinerna med familj upp så nio personer åt. Efter lunchen så drog alla utom farmor till Getinge och utomhusbadet där. 6 av 8 badade, och jag var en av dem. Kändes lite kallt med det visade sig vara 25 grader i vattnet så vi ska väl inte klaga. Försökte peppa barnen att träning simning och där var kusinerna väldigt bra.

Testade att dyka från 1-meterssvikten och hoppa från 3-metern bara för att se att jag fortfarande kan och vågar.

Dagen avslutades med pizza för alla (tog sin lilla tid då den lokala pizzerian just bytt ägare). Mums!

Dag 9Kommentera