Slumpad post: Trött
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stuga eller inte

| 2014-08-23, 23:41

I sommar har vi funderat lite på det där med sommarstuga. Det ser ju rätt så härligt ut på alla bilder som cirkulerar i sociala medier. Så när vi var ute på Flatenrundan senast kom vi fram till att vi inte ska ha sommarstuga, finns inte plats/ork i våra liv just nu.

Dagen efter la en vän på fejan ut en länk till en sommarstuga i Nynäshamns kommun. Vips tänkte vi om och blev supertaggade. Kollade med banken, räknade och dagdrömde. Barnen var minst lika taggade.

Så idag var det dags för visning. Barnen ville direkt köpa det, men tappade lite sugen när vi gick runt och tittade så länge. Det var ett par andra där men inte jättemånga (visning imorgon oxå dock).

Jag gillade stället, både tomten och huset. Känslan när jag tänkte på det var dock mer stress och en undran om vad vi egentligen skulle göra där, och hur vi skulle få tid att vara där (om vi nu kom på något att göra).

På vägen hem och sen vid och efter middagen diskuterade vi massor och kom fram till att vi hellre skulle lägga pengarna (och tiden) på att göra en del förändringar i vårt hus.

Men det var härligt att drömma ett tag!

StugvisningKommentera