Slumpad post: Parasoll och stolar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Runda och dryck

| 2015-07-26, 21:28

Camera Uploads122Inatt sov jag oroligt (och var vaken mellan 3 och 5 typ). Har känt lite tendenser senaste veckan och misstänker att det är något av de där pulvren som jag inte tål. Suck. Så i morse skippade jag smoothie. Jättetrist att äta mackor igen.

På kvällen hängde jag med Sanna på trainalongen (hon håller i och jag la ner efter typ 2 pass…). Det var tungt men skönt! Ska skärpa mig nu.

Sen kunde jag inte låta bli nyttigheterna så jag pressade en citron och blandade med vatten, sen hade jag i 2 tsk vetegräs. Jag tyckte det blev rätt gott faktiskt även om man känner att det är pulver i. Barnen och John provade den. Barnen gjorde såna miner så jag trodde de skulle kräkas (kanske för att jag när de frågade vad det var sa att det var snordryck…).Kommentera