Slumpad post: Dvd-filmer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyra blev två

| 2015-08-30, 20:34

När jag har saker som jag borde göra, men inte riktigt är sugen på att ta tag i så gör jag andra saker som ligger i samma kategori.

I torsdags kväll sorterade jag mina e-böcker. Både på läsplattan, dropbox och på vår server… Efter lite område men på romaner blev det per författare. Oj så många böcker jag vill läsa!

I helgen var fokus på Joels kalas och badrumsplanering. Igår tog jag därför tag i de fyra flyttlådor som är kvar efter mamma. Det blev en kvar här nere, med foton, en med lite prylar som åkte upp på vinden och två som tömdes (blev lite fler böcker i bokhyllan nere).

Målet med det hela var att flytta gungstolen från barnens rum (de klagade lite) in till bredvid min säng (där flyttlådorna stod med ett virkat överkast över sig). Passade i samma veva på att röja lite på vinden. Så imorgon ska jag skänka en hel del lakan och täcken till Möjligheternas hus.

Badrumsplaneringen har gått fram, likaså kalasplaneringen men ingen av dem är tyvärr klara…Kommentera