Slumpad post: Många saker
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två vändor i snön

| 2015-12-28, 15:47

Igår kväll snöade det! Joel stack direkt ut och gjorde en snölykta. Simon och vi andra orkade inte.

Idag var det träning på schemat och trots minus 5 så stack vi ut alla fyra. Jonathan och Martin var med och Micke. Vi tog oss till utegymet och körde ett pass (kändes rejält i både armar och ben efteråt).

På hemvägen kom barnen mycket väl ihåg att vi igår lovade gå förbi första isen på hemvägen så det fick vi såklart göra. Fem minuter senare var isen i princip borta och barnen lite blöta. Så vi gick hem och glodde på Star Wars.

Efter lunch tog vi oss till pulkabacken men tyvärr var snön i princip bortåkt. Men otroligt härligt att vara ute!

Camera Uploads from John (1)5Kommentera