Slumpad post: Kalle Anka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hostatack

| 2016-03-08, 17:48

Nu har jag varit hyfsad frisk ett tag. Idag skulle jag hålla en kortare utbildning än då jag hade rejält ont i halsen, bara tre timmar. Det är nästan samma material som när vi har heldag så det är högt tempo och inga övningar, dvs jag pratar i princip hela tiden.

Efter två timmar kände jag hur jag fick något som retade halsen. På högra sidan. Har haft det förut och fått gå ut. Drack lite vatten, hjälpte inte. Fick sluta prata och gå ut. Bad de typ 10 deltagarna att öva lite. Tog mer vatten och ett äpple. Retningen försvann och jag gick in igen. Sen tog det en stund innan min normala röst var tillbaka.

Skönt att vara så vuxen (erfaren?) att jag faktiskt inte tyckte det var pinsamt utan mest lite festligt. Ett avbrott lixom. Skämtade sen om att jag kunde prata igen.Kommentera