Slumpad post: Byxmönster
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det närmar sig

| 2016-12-01, 13:07

Det närmar sig det där datumet som numera är förknippat med lite tårar. Det där samtalet som kom, som var väntat men ändå fruktat på något sätt.

Och idag för två år sen sa vi hej då till mamma för sista gången. Jag tänkte ju alltid det, varje gång vi sa hej då de sista åren, att det kunde vara sista gången. Just den här gången var det som att barnen oxå kände så och så hej då lite extra många gånger. Sen gick det två veckor.

Jag är så väldigt glad att vi prioriterade att åka dit, och fick ett fint avslut även om vi inte visste det då.

Sorgen och saknaden kommer mer sällan men den kommer ibland.3 kommentarer to “Det närmar sig”

 1. Sandra says:

  ❤️ Fint på något sätt att samtalet kom från Eva och inte någon okänd läkaren el så.

  En evig saknad och datum som alltid kommer förknippas med minnen

  • Sue says:

   Verkligen! Har tänkt på det många gånger. Läkaren ringde senare på dagen och jag blev typ glad för att jag fick prata med Elvira som mamma pratat så gott om. Så hörde jag på henne att hon hummade och lite så och då insåg jag att hon inte visste att jag visste. Hon blev lättad av att jag redan visste.

 2. Nina says:

  Kram <3

Kommentera