Slumpad post: Nackspärr
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två år

| 2016-12-14, 20:47

Ikväll är det två år sen mamma dog. Vi vet inte exakt när, bara att det var någon gång på kvällen. Hon hade haft besök på eftermiddagen, och hon ramlade när hon höll på med sin kvällsfika. Så gissningvis mellan halv 9 och 10 på kvällen.

Imorgon är det två år sen det där samtalet kom.

Jag frågade barnen om de kommer ihåg mormor väl och Joel gör det men Simon minns inte så bra. Han var 5,5 år och jag förstår det. Jag var 6,5 år när min pappa dog och det är inte så mycket jag minns (och då var det en person jag träffade varje dag och bodde med).

Det har blivit vardag och numera är det bara vissa små saker i livet som väcker tankarna på henne. I övrigt finns hon där inom mig, så som alla som inte är nära just nu gör. Den inombordsnärheten gör ingen skillnad på om man lever eller inte, de bara är.5 kommentarer to “Två år”

 1. Mia says:

  Det är fint att man har de med sig där inne i tanken och i hjärtat ❤️

 2. Sandra says:

  ❤️❤️❤️

 3. Sandra says:

  Goa Inga-Stina som visste att jag tyckte det var atelt med mjölk i teet o alltid ställde fram en liten kanna kallt vatten för mig att hälla i o kyla mitt tee med ❤️

  • Sue says:

   Tänkte på det häromdagen faktiskt. Hon var noga med att hålla koll på sånt. Veta det där lilla extra som fick folk att känna sig uppskattade. Gissar att det var en av sakerna som gjorde henne poppis bland patienterna.

Kommentera