Slumpad post: Plantera funkior
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

In i dimman

| 2017-03-01, 15:25

I morse hade det inte snöat utan det var manchesterskidåkning som gällde. Inte alls fel! Dock var det dimmigt som tidigare. Efter ett antal vändor så drog vi in för att vila. Det är trötta kroppar i familjen nu.

Efter lunch så började det snöa lite och efter ett-hugget tog vi oss i kragen och stack iväg en vända till. I ankarliften åker barnen nu tillsammans och nu på eftermiddagen så var det väldigt spårigt så de ramlade och hela familjen tog sig en vända i skogen. Någon ordväxling följde och barnen var helt plötsligt ovänner så vi delade på oss en sväng. Jag och Simon orkade dock inte särskilt mycket.

Tyvärr var det många andra som inte orkade åka så badet har vi inte orkat ta oss till för vi gillar inte när det är mycket folk. Men det är helt ok att hänga i rummet och äta chips (barnen äter godis men jag äter ju inte det).

Tämligen redo att efter några sista åk imorgon dra söderut och hemåt igen.Kommentera