Slumpad post: Sitta i klistret
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sätta på skidor i backen

| 2017-03-01, 17:49

Simon vägrar åka knapplisten som är vid de närmaste backarna. Idag när vi på förmiddagen åkte hemåt så hamnade jag och Joel på efterkälken och Simon blev sur för han ville visa mig hur han hoppar precis i slutet. De stod längst ner och väntade på oss.

Föreslog att vi skulle ta knappliften en bit upp. Han vägrade. Kön var dessutom låååång så lika bra var det.

Föreslog att han kunde visa efter lunch men såg medan jag sa det att det inte var läge att skjuta på det.

Det rörde sig om 50 meter så jag knäppte av skidorna och sa till Simon att vi går upp. Tog hans skidor och gav mina stavar till John.

Flåsade, pustade. Kämpade. Vi kom tillräckligt långt upp och jag hjälpte Simon på med skidorna – inte helt enkelt.

Sen var det min tur. Stavar, det är fina grejer det men nu hade jag inga. Fick på högerskidan. Balanserade. Försökte trycka i vänstra pjäxan. Gick inte pga för mycket snö under. Försökte ta bort (brukar använda staven…). Fick bort det mesta och försökte sätta på skidan igen. Gick inte. Och så fortsatte det ett par gånger.

Alltså mjölksyran i högra låret var INTE att leka med. Blev mer och mer frustrerad. Till slut kom Simon och ställde sig bredvid och höll i mig och äntligen gick det. Det var ett par ord som lämnade mina läppar före det där jag fick titta mig omkring för att se om det var någon i närheten (vi var i grönaste barnbacken…).

Sen filmade jag Simons åkning och så gick vi in.2 kommentarer to “Sätta på skidor i backen”

  1. Sandra says:

    Synd inte john filmade dig DET hade JAG velat se istället

Kommentera