Slumpad post: Många steg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mina prylar i backen

| 2017-03-02, 10:48

Tiden går rätt fort nu för tiden. Inser det när jag tänker på vissa saker jag har och när jag köpte dem.

  • Skidorna köpte Sara åt mig i Åre när skiduthyrningen hade sin utförsäljning. Tror det var 2004. De har hängt med sen dess. Iofs har det ju varit ett antal år som vi inte åkt så mycket, eller inget alls. Ingen aning om de är bra eller inte. Jag kan iaf åka på dem. Tänker att vi kanske borde ha lite skidvård framöver – lär ju inte skada iaf (hörde en pappa imorse som var väldigt nöjd att han hade vallat igår…)
  • Stavarna tror jag faktiskt att jag köpte 1992 när jag köpte mina första skidor och pjäxor. Finns ingen anledning att fixa nya.
  • Pjäxorna köpte jag för 3 år sen när de jag köpte samtidigt som stavarna gav upp. Jag hoppas att de följer med mig riktigt länge.
  • Byxorna inhandlade jag på Haglöfsrea 2002 eller 2003 tror jag. De har använts rätt mycket och ett år i Säfsen åkte jag på rumpan i en pulkabacke så att de sprack. Det gick dock fint att sy ihop och de har funkat suveränt sen dess.
  • Skidglasögonen är 2 år gamla och paret före det köpte jag 1991. Gillar dem!
  • Hjälmen har jag haft i över 4 år och den funkar hur bra som helst. Behöver inte ha mössa under.
  • Vantarna är nog de nyaste och köptes i höstas. Väldigt nöjd.


Kommentera