Slumpad post: Kom med tåget
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Orka! Vilja!

| 2017-04-26, 21:15

Ikväll var jag på ett seminarium som konsumentföreningen i Stockholm ordnade. Orka! Vilja! Ett seminarium om hur du hittar ditt barn motivation och det utlovades verktyg för detta. Aningens besviken är jag men det utlovades en presentation som innehöll mer än den vi fick se så det kan nog bli bra.

Vi fick under två tillfällen diskutera i smågrupper och spontant gillar jag det inte alls, men idag var det faktiskt riktigt roligt och jag hade gärna snackat mer.

Jag är ju hyfsat påläst inom området men blev sugen på att läsa mer! Kanske ska läsa alla böcker som redan finns i hemmet inom ämnet…

  • Drivkrafter – inre och yttre
  • Belöning – inre och yttre
  • Beröm – låst eller växande
  • Mindset – fixerat eller flexibel
  • Grit
  • Motiverande samtal
  • Fyra nivåer i att lyssna (icke, inre, aktivt, globalt)


Kommentera