Slumpad post: Lagade skidbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skamfylld helg

| 2017-07-09, 22:28

Började ju se Skam igår. Sen kunde jag inte sluta så jag låg uppe lite sent. Stängde förvisso av tv:n och gick upp men jag kollar ju via svtplay via mobilen… Och idag passade vädret mestadels ypperligt till att ligga i soffan och bara glo på tv. Så det gjorde jag. Och nu är ca 20 timmars Skam över och min tv-tid uppfylld för en lång tid känns det som. Inte helt enligt plan men fantastiskt skönt att bara slöa.

Är lite däckad över hur bra den var. Folk har ju sagt det men jag har varit skeptisk. Dumt. Eller ja, nu kunde jag ju se allt i ett sträck, faktiskt.

Väldigt imponerad över hur de lyckats få in så mycket på så lite. Mångkulturellt, kärlek i olika former, psykiska problem, relationer i många former, tonåringar, festande, etc. Om att göra fel och våga berätta, stå upp för det man anser rätt och vänskap. För vad är livet utan vänner.

En serie jag helt klart kan tänka mig att se igen längre fram. Kanske när det finns tonåringar i huset.4 kommentarer to “Skamfylld helg”

  1. Sandra says:

    Hahaha du e inte klok!
    Får kanske oxå ha ett Skammarathon en regnig dag…mina barn/nyvuxna har sett den och de pratade ofta om den.

Kommentera