Slumpad post: Raffe på insta #91
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite extra saknad

| 2018-09-18, 9:01

När vardagen rullar på tänker jag sällan på mamma, eller det är sällan jag saknar henne för hon dyker ju upp i tankarna lite då och då.

Men när det händer större saker så blir det mer uppenbart. Det verkar finnas en ryggmärgsreflex att berätta om sånt. Så var det i vintras när jag bytte jobb. Det hade jag ju aldrig tidigare gjort utan att berätta för henne. Väldigt konstig känsla.

Fast mest märkbart är det att vi har hund. Många minnen från min uppväxt och vår hund Paffy har dykt upp. Tankar, känslor och så. Saker som jag helt glömt bort men nu minns, och saker som jag inte alls minns som jag skulle vilja fråga om (valptiden tex).

Sen är det trist att hon inte får se barnen växa upp.3 kommentarer to “Lite extra saknad”

  1. Mia says:

    ❤️

  2. Britt-Marie says:

    Hej!
    Vad fint skrivet och jag saknar också min mamma fast det gått 6 år sedan hon gick bort. Men som du också beskriver, så finns hon i mina tankar.
    Kram.

Kommentera