Slumpad post: Saker man hittar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Etiketter på korten

| 2019-06-03, 7:11

Min sommarplanering rullar vidare. Jag visade hur jag valt att gå över till trello efter brainstormingen som jag gör i SimpleMind Pro.

Efter att ha matat in och hittat listorna så ville jag ändå kategorisera dem lite. Både listor och kategorier tar lite testande att få fram och det är väldigt enkelt att lägga till och ändra. Vi får se hur länge den här strukturen funkar eller när jag hittar någon förbättring.

  • Kompetens – jag har så mycket jag vill lära mig. Böcker att läsa, material jag samlat på mig för att gå igenom, online-kurser jag hittat/köpt etc.
  • Äventyr – vet jag inte om jag kommer ha kvar för jag har inte använt den. Hade den i brainstormingen och tänker att jag kanske vill lista lite olika typer av äventyr vi kan göra i sommar. Kanske en egen lista istället? Eller en tavla delad med familjen?
  • Scouter – kände att jag behöver ha koll på detta området så passade bra med en etikett.
  • Praktiskt – fix som behöver göras.
  • Kreativt – har tidigare kallats pyssel men kreativt kändes mer passande (och lite bredare)
  • Hemmet – kunde varit huset istället. Lite större saker som behöver göras för hemmets skull.
  • Rörelse – behöver få in mer rörelse i mitt liv, så gillade att ge det fokus på detta sätt.
  • Raffe – saker som har att göra med eller för Raffe.

Det fiffiga här är att man kan ha flera etiketter på ett kort så jag kan tex ha både Raffe och kompetens. Jag kan sen filtrera på en eller flera etiketter (eller de som saknar).Kommentera