Slumpad post: Inlägg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bada lite?

| 2020-01-03, 21:45

Vi hade från början tänkt ta oss till Kungsberget så att halva familjen skulle åka skidor. Igår kväll ganska sent insåg vi att vi inte orkade. Ingen var supersugen, och alla trötta. Plus att det skulle bli 6 grader och blåsigt.

Så vi hängde i stugan. Började med att leka lite med Raffe i trädgården på morgonen, sen efter frukost så ville barnen gå till några isar de såg på kvällsrundan igår. Jag och John kom med Raffe ett tag senare och då var de typ lite blöta redan. Men vi hörde på långt håll hur roligt de hade. Vi knallade lite extra med Raffe och på väg tillbaka så passerade vi barnen igen. Raffe vill så sjukt gärna hänga med dem samtidigt som jag tror att han vill hindra dem från faror så han tokskäller när de håller på som mest. Håhå jaja.

Så började de bli rejält blöta om fötterna och så skulle Joel hoppa över diket. Landar i lite lutande mossa och ramlar på ändan – rakt i diket. Givetvis låg telefonen i min ficka så jag missade guldläget…

Nåja, vi har sen försökt få skorna hyfsat torra och nu på kvällen börjar det väl likna något.Kommentera