Slumpad post: Snabbt avklarat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ingen stegräknare

| 2020-01-28, 13:34

Sommaren 2018 började vi med stegräknare. Jag var anti före men helt såld efter att ha testat ett tag. September det året hade jag 10 944 steg i snitt per dag.

Vi fick en superenkel variant och jag har haft samma tills i julas då jag fick en ny, Mi Band 4. Gillar skarpt. Fördelarna med dessa enkla mätare är att de behöver laddas väldigt sällan – kanske var 15 dag eller nåt sånt på den här jag har nu.

Den här månaden siktar jag på att slå mitt rekord och nå över 11 000 steg i snitt. Insåg nämligen förra veckan att jag nog hade chansen.

Så idag när jag jobbar hemifrån satte jag armbandet på laddning. Det tar typ en timme att ladda bara. Jobbade på, åt lunch och gick ut med Raffe. Efter halva rundan inser jag att jag GLÖMT TA PÅ BANDET. Verkar inte finnas något sätt att registrera i efterhand så nu får vi se om de där 2500 stegen som det borde ha blivit gör att jag inte lyckas.Kommentera