Slumpad post: Sommardäcken på
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ömma hälar

| 2020-02-02, 8:26

Nu när hälsprickorna försvunnit så har jag istället fått ont i hälarna. Har haft det ett bra tag men inte riktigt orkat bry mig. Började någon gång i höstas tror jag. I ena hälen i vissa lägen. Sen lite allmänt ont när jag gått mycket.

Givetvis har jag googlat på det, och även naprapaten har känt och klämt och så. Ingen aning om vad det faktiskt är men jag har börjat använda bättre skor, och även köpt lite olika skoinlägg för att se om det blir bättre med dem.

Att skutta runt på studsmattor visade sig vara extremt dåligt för i torsdags kväll hade jag mycket ondare än vanligt. Tur att de saker jag beställt gick att hämta ut just den dagen så i fredags hade jag lite extra inlägg och det funkade faktiskt över förväntan.

Lär återvända till ämnet.2 kommentarer to “Ömma hälar”

  1. Sandra says:

    Men åh störigt…känner oxå att kroppen inte alls ör samma som vid 20..ont på konstiga ställen vaaaad är det som händer

Kommentera